Menu

11.10-.15.2021r.

 

Poniedziałek

Zupa  jarzynowa 

Pieczony udziec z kurczaka  


Ryż 

Pomidor z cebulką i śmietaną 


Kompot z czarnej porzeczki

 

Wtorek

Zupa szczawiowa z jajkiem 

Medaliony z indyka 


Makaron świderki 


Surówka wielowarzywna  

Kompot z jabłek i wiśni

 

Środa

Zupa grzybowa zabielana

Schab pod porową pierzynką

Ziemniaki gotowane


Surówka z marchewki i selera

Kompot z truskawek

 

Czwartek

Zupa krupnik

Gołąbki w sosie pomidorowym

Ziemniaki gotowane


Surówka ogórek cząstki ( ogórek )


Kompot owocowy

 

Piątek

Zupa kapuśniak z ziemniakami

Kotlety rybne


Puree ziemniaczane


Sałatka szwedzka


Kisiel wiśniowy