MENU

31.03.2025-04.04.2025 r.   

 

Poniedziałek 31.03.2025 r.                                       

Zupa szczawiowa z jajkiem 250ml

Pieczone kotleciki z indyka 80g

Sos pietruszkowy 50g                                                                   

Kasza bulgur 150g

Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem  100g 

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)

 

Wtorek 01.04.2025 r.                                               

Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml

Tradycyjny kotlet schabowy 80g

Ziemniaki gotowane 150g

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem 100g 

Kompot z truskawek   200ml(truskawka)

 

Środa 02.04.2025 r.                                                    

Kapuśniak mazurski  250ml

Filet z mintaja panierowany 80g

Ziemniaki gotowane 150g

Surówka z kapusty kiszonej 100g  

Kompot z wiśni 200ml (wiśnia)

 

Czwartek 03.04.2025 r.                                       

Krupnik ryżowy 250ml

Filet z kurczaka w panierce 80g

Ziemniaki gotowane  150g

Surówka z marchewki  100g

Kompot z owoców 200ml(czarna porzeczka, truskawka, wiśnia)

 

Piątek 04.04.2025 r.                                                

Zupa ogórkowa 250ml 

Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową  240g/50g

Owoc   1szt

Kompot z wiśni 200ml(wiśnia)