- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 922
Menu
22-26.02.2021r.
Poniedziałek
Zupa kalafiorowa 250 ml
Gulasz wołowy w jarzynach 150 g
Kasza jęczmienna 150g
Surówka z kapusty białej 100g
Kompot wieloowocowy 200 ml
Wtorek
Zupa ogórkowa 250ml
Roladka drobiowa z serem i warzywami w sosie koperkowym 100g/50g
Ryż z masełkiem 150g
Surówka z marchewki i jabłka 100g
Kompot truskawkowy 200 ml
Środa
Zupa krupnik jęczmienny 250 ml
Pulpet w sosie pomidorowym 100g/50g
Ziemniaki puree 150g
Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g
Kompot porzeczkowy 200 ml
Czwartek
Zupa barszcz ukraiński 250 ml
Naleśniki z twarogiem i śmietaną, 240g/50g
Owoc- (owoc sezonowy około 100g)
Kompot Wiśniowy 200 ml
Piątek
Zupa Neapolitańska 250 ml
Dorsz w cieście 100g
Ziemniaki puree 150g
Sałatka colesław 100g
Kisiel Truskawkowy 200