- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 6827
MENU
25.09.2023-29.09.2023 r.
Poniedziałek
Zupa barszcz czerwony 250ml
Pieczony filecik z kurczaka w sosie koperkowym 80g/50g
Ryż z masełkiem 150g
Surówka wielowarzywna 100g
Kompot z owoców 200ml
Wtorek
Zupa Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml
Sznycelki wieprzowe z mięsa mielonego 80g
Surówka colesław 100g
Ziemniaki z koperkiem 150g
Kompot z wiśni 200ml
Środa
Zupa Grochowa 250ml
Pieczony udziec z kurczaka 1p
Ziemniaki puree 150g
Surówka z marchewki z selerem 100g
Kompot z czarnej porzeczki 200ml
Czwartek
Zupa biały barszcz 250ml
Sos boloński z mięsem 150g
Makaron świderki 150g
Ogórek cząstki 100g
Kompot z owoców 200ml
Piątek
Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną 250ml
Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową 240g/50g
Owoc 1szt
Kompot z truskawek 200ml