MENU

06.02.2023-10.02.2023 r.   

 

 

Poniedziałek 

Zupa szczawiowa  z jajkiem 250ml 

Klops w sosie pieczeniowym   

Kasza  bulgur 150g            

Sałatka z ogórka i papryki 100g                                                 

Kompot porzeczkowy 200 ml

                           

Wtorek

Zupa Żurek z kiełbaską 250 ml

Babka ziemniaczana w sosie pieczarkowym 250g/50g                                   

Surówka kolorowa  100g              

Kompot Śliwkowy 200 ml

 

Środa                               

Zupa jarzynowa 250 ml 

Tradycyjny schabowy 100g 

Ziemniaki z koperkiem 150g          

Surówka z buraczków 100g 

 Kompot porzeczkowy 200 ml

 

Czwartek                                                

Kapuśniak mazurski 250 ml 

Sos boloński z mięsem 150g                

Makaron Spaghetti 150g            

Jabłko 1 szt                                        

Kompot Truskawkowy 200 ml 

 

Piątek

Zupa z fasolki szparagowej  250ml 

Filet z morszczuka w cieście  100g

Ziemniaki z koperkiem 150g           

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem  100g                                                           

Kompot wieloowocowy 200ml