Menu

17-21.01.2022 r.

 

Poniedziałek

Zupa szpinakowa
 
Roladka drobiowa z serem i szynką
 
Ziemniaki gotowane
 
Surówka z marchewki z jabłkiem
 
Kompot wiśniowy
 
 

Wtorek 

Zupa fasolowa
 
Pulpeciki gotowane w jarzynach
 
Kasza jęczmienna perłowa
 
Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem
 
Kompot z czarnej porzeczki
 

 

Środa

Zupa barszcz czerwony
 
Kurczak pieczony
 
Ziemniaki puree
 
Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i papryką
 
Kompot truskawkowy
 
 

Czwartek

Zupa z zielonego groszku
 
Spaghetti z sosem bolognese
 
Surówka: ogórek kwaszony cząstki
 
Kompot wieloowocowy
 

 

Piątek

Zupa pomidorowa z ryżem
 
Filet z dorsza panierowany
 
Ziemniaki gotowane
 
Surówka wielowarzywna
 
Herbata cytrynowa z miętą