MENU

25.09.2023-29.09.2023 r.   

 

 

Poniedziałek

Zupa barszcz czerwony 250ml  

Pieczony filecik z kurczaka w sosie koperkowym 80g/50g 

Ryż z masełkiem 150g

Surówka wielowarzywna 100g 

Kompot z owoców 200ml

 

Wtorek

Zupa Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml 

Sznycelki wieprzowe z mięsa mielonego 80g           

Surówka colesław 100g

Ziemniaki z koperkiem 150g  

Kompot z wiśni 200ml  

 

Środa 

Zupa Grochowa 250ml 

Pieczony udziec z kurczaka 1p

Ziemniaki puree 150g    

Surówka z marchewki z selerem 100g    

Kompot z czarnej porzeczki 200ml 

 

Czwartek 

Zupa biały barszcz 250ml 

Sos boloński z mięsem 150g               

Makaron świderki 150g

Ogórek cząstki 100g 

Kompot z owoców 200ml  

 

Piątek

Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną  250ml 

Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową 240g/50g 

Owoc 1szt                     

Kompot z truskawek 200ml