- Agata Kociakowska
- Kategoria: Menu
- Odsłony: 10542
MENU
31.03.2025-04.04.2025 r.
Poniedziałek 31.03.2025 r. Zupa szczawiowa z jajkiem 250ml Pieczone kotleciki z indyka 80g Sos pietruszkowy 50g Kasza bulgur 150g Surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem 100g Kompot z wiśni 200ml(wiśnia) |
Wtorek 01.04.2025 r. Rosół drobiowy z makaronem i zieloną pietruszką 250ml Tradycyjny kotlet schabowy 80g Ziemniaki gotowane 150g Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem 100g Kompot z truskawek 200ml(truskawka) |
Środa 02.04.2025 r. Kapuśniak mazurski 250ml Filet z mintaja panierowany 80g Ziemniaki gotowane 150g Surówka z kapusty kiszonej 100g Kompot z wiśni 200ml (wiśnia) |
Czwartek 03.04.2025 r. Krupnik ryżowy 250ml Filet z kurczaka w panierce 80g Ziemniaki gotowane 150g Surówka z marchewki 100g Kompot z owoców 200ml(czarna porzeczka, truskawka, wiśnia) |
Piątek 04.04.2025 r. Zupa ogórkowa 250ml Naleśniki z twarogiem i śmietaną waniliową 240g/50g Owoc 1szt Kompot z wiśni 200ml(wiśnia) |